Kategorier
Nyhet

Klampen Bistro öppnar!

Den 29e augusti – på SM dagen – slår Klampen Bistro upp portarna på Bro Park. Det är i Cafélokalen på bottenvåningen i läktaren, som det välkomna nytillskottet kommer att servera nya gäster.

De nya krögarna skriver själva så här:

“Vi kommer att satsa på äkta danskt gemyt, med trivsel och danska smaker. Du kommer att hitta din Hof och din danska pölse, men även smörrebröd modell större, härliga wienerbröd och annan spännande dansk mat. Vi öppnar självfallet upp glasväggarna när vädret tillåter – så ni kan kombinera rafflande galopp med härlig mat i en äkta livekänsla.

Restaurangen lever vidare som vanligt, lite små ändringar är gjorda. På vardagarnas lunchgalopp serveras en riktigt bra lunch med tillbehör. Och övriga tillfällen är det allt ifrån brunch och buffé till trerätters. Allt beroende på vad som passar bäst för dagen.

Vi som sedan 1 Juli 2021 står bakom all servering heter Stockholm Catering, vi jobbar med en massa spännande stora och små event. Så vi hoppas och tror att våra resurser kommer att räcka till för att utveckla alla serveringar. Både inne och ute, på Bro Park galopp. Så att ni alla kan hitta något som passar just er.

Väl mött hälsar

Anders, Daniel, Adde”